Yeni Yılda En İyi Renk Trendleri

30-01-2023 12:54
Yeni Yılda En İyi Renk Trendleri
Yeni Yılda En İyi Renk Trendleri
Yeni Yılda En İyi Renk Trendleri, alanınızı yenilemenin en basit yollarından biri renk paletini değiştirmektir ve size 2023‘in en trend tonlarından bazılarını göstermek için buradayız. İster serin, sessiz renkler, derin mücevher tonları veya şaşırtıcı parlaklık patlamaları olsun, alanınızı sarsmanıza yardımcı olmak için favori iç tasarım renk trendlerimizden bazılarını derledik. 2020 için radarımızda hangi popüler renklerin olduğunu görmek için okumaya devam edin.
Orman yeşili
Koyu yeşilin bu şık tonu, herhangi bir tarzdaki mekanlar için uygun hale getirerek, yeryüzü ve cazibe arasında mükemmel bir denge sağlar. Keskin, beyaz kaplamalara karşı cesur boyayı deneyin veya koyu yeşil duvar kağıdına sahip bir deyim duvarı oluşturun. Eğilimi idareli bir şekilde birleştirmeyi tercih ediyorsanız, doğru miktarda drama eklemek için nötr bir zemine karşı vurgu rengi olarak kullanın.
Paslı turuncu
Kahverengi, gri ve krem ​​gibi nötr tonlara hoş baharatlı bir tamamlayıcı, paslı turuncu, odanın geri kalanına güç vermeden göz alıcı bir renk popu sağlar. Rengi tek bir ifade parçasıyla veya oda boyunca küçük aksanlarla birleştirin – paslı bir kanepenin veya Osmanlı’nın nötr bir zemine karşı görünümünü seviyoruz ve atar, vazolar ve masa lambaları sadece doğru miktarda parlaklık katıyor. Daha cesur bir açıklama yapmak için nötr mobilyalar ve dekorlu paslı turuncu duvar kağıdı deneyin.
Adaçayı
Bu sezonun en popüler nötr renkleri, kahverengi, gri ve beyaz gibi geleneksel tonlardan biraz ayrılıyor. Yeşilin bu ince tonu gri tarafta biraz fazladır ve çok fazla parlaklık eklemeden taze bir yeşil pop sağlar. Adaçayı beyaz görünümüne bayılıyoruz. Çoğunlukla beyaz bir odada yeşil aksanlar, alanın çok steril görünmesini engellerken, beyaz mobilyalar ve dekor, adaçayı duvarına karşı tamamen şık görünüyor. Adaçayı serin alt tonları sayesinde, mavi ve mor tonlarının yanı sıra evde de doğru görünüyor.
Hardal
70’lerden esinlenen gölgeler 2023’de trend olmaya devam ediyor. Ve eski “hasat altınlarına” yönelik bu güncellenmiş cevap, alanınıza güneşli bir tezahürat eklemek için mükemmel. Gerçek sarı veya kanaryadan daha derin ve daha sessiz olan bu gölge, parlak ve mütevazi arasındaki mükemmel dengeyi vurur. Hardal, aksan parçalarında kullanıldığında cesur bir renk patlaması sağlar, ancak duvarlarda kullanılacak kadar nötrdür. Dengeli bir görünüm için beyaz ve gri tonlarıyla birleştirin veya lacivert veya orman yeşili gibi trend tonlarla eşleştirerek cesur bir ifade yapın.
Lacivert
Moda ve tasarım dünyasında uzun zamandır tarafsız kabul edilen derin lacivert maviler, çok sayıda renk şeması için çok yönlü bir zemin sağlar. Donanmayı kırmızı, beyaz veya turuncu tonlarıyla eşleştirerek alanınızı hafif deniz yönünde alın. Daha rahat bir sahil görünümü için, beyaz, krem ​​ve kahverenginin çeşitli tonlarını lacivert bir zemine karşı katmanlayın.
Alanınıza biraz renk katmak için sabırsızlanıyorsanız, evofisdunyasi.com sezonun en sıcak trendlerini birleştirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.  Ofis mobilyası ve sandalyelerinden, bar sandalyesi ve askılıklara kadar, kendi evinizde bir görünüm elde etmek için ihtiyacınız olan yüzlerce sandalye modelini bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.