Yemek Masası Davet Dekorasyon Fikirleri

30-01-2023 13:39
Yemek Masası Davet Dekorasyon Fikirleri
Yemek Masası Davet Dekorasyon Fikirleri
Yemek Masası Davet Dekorasyon Fikirleri Geleneksel Davet yemek masası dekor fikirleri genellikle daha resmi yemek masası dekorasyon fikirleridir. Uzun mumları, çatal bıçak takımları ve kırmızı kurdeleleri düşünün. Bu resmi yemek masası dekorasyon fikirlerini tutmanın, ancak trend üzerine bir bükülme koymanın bir yolu var.
Sizler İçin Önerilerimiz
İlk adım çatal bıçak takımınızla başlamaktır. Çatal bıçak takımınız gümüş mü altın mı? Hangisini kullanıp kullanmayacağınızı belirleyecektir. Gümüş veya altın mum çubukluklar ve yemek odası masanızın genel renk düzenini seçmenize yön verecektir.
Çatal bıçak takımınıza karar verdikten sonra, yemek tabaklarına geçme zamanı. Klasik bir porselen her zaman güzel bir fikirdir. Yemek masası dekor fikirlerinin bir kısmını göstermek için tabaklarınızı kullanmak cazip gelebilir, ancak zaten daha geleneksel bir dekorunuz varsa, o zaman çok fazla olabilir. Yoğun bir masanız olacaksa beyaza bağlı kalmak en iyi fikirdir.
Beyaz cetvel ile yapıştırma masa örtüleri için de geçerlidir. Resmi yemek masası dekorasyon fikirleriniz olduğunda, gümüş veya altın çatal bıçak takımı, beyaz tabaklar ve beyaz masa örtüsü gibi temel öğelerinizi olabildiğince temiz ve basit tutmak güzel olabilir. Bu benzersiz ve geleneksel yemek odası masası merkez parçası fikirlerinizle daha yaratıcı olmanızı sağlar.
Artık temel özellikleriniz azaldı, merkez parçasına başlama zamanı. Yeşillik her zaman güzel bir fikirdir. Ladin parçaları gelenekseldir ve asla güzel görünmez. Daha uzun ladin parçaları alabilir ve neredeyse bir masa örtüsü gibi masanın ortasını bunlarla hizalayabilirsiniz. Ya da daha küçük parçalara yapışabilir ve bunları masanın ortasına dağıtabilirsiniz.
Yemek Masası Üzeri Aksesuarları
Mumlar, Yemek Masası Davet Dekorasyon Fikirlerine güzel bir ek olabilir. Şamdan tutucularda daha geniş ayaklı mumlar veya daha ince uzun mumlar isteyip istemediğiniz size ve masanızın üzerindeki boşluğa bağlıdır. İkisi de güzel görünebilir. Serbest duran daha geniş mumlara sahip olmayı seçerseniz, onları küçük bir tabakta tutmayı düşünebilirsiniz. Çay fincanı tabakları bunun için mükemmel olabilir ve ucuz olanları bir ikinci el mağazasından alabilirsiniz. Bağlantısız mumunuzun altında bir şey olması, masa örtünüzde dışarı mum akmasını engellemek için gerçek bir araç olarak kötü balmumu damlamalarını önlemenizi sağlayacaktır.
Şimdi son dokunuşların zamanı geldi. Şık bir görünüm için masaya güzel şarap kadehleri ​​ve bardaklar eklemek.
Peçeteler de mükemmel bir dokunuş. Kumaş peçeteler bir masanın şık görünmesini sağlamada asla başarısız olmaz. Üçte bir katlayarak düz bir şekilde yatırın veya bağlayın ve tabağınıza biraz renk vermek için biraz ladin ekleyin.
Masa düzeninizi bitirmek için diğer bazı benzersiz yemek odası masası merkezinde fikirler peri ışıklarıdır. Onları masanızın orta kısmından geçirin. Veya biraz şenlikli tezahürat için biraz çam kozalağı veya kuru gül yaprakları ekleyin.
Şimdiden eğlenceli bir yemek olmasını temenni ederiz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.