Şık Bar Sandalyesi

30-01-2023 10:05
Şık Bar Sandalyesi
Şık Bar Sandalyesi
Şık bar sandalyesi, muhteşem temalı bir mutfağı tamamlarken müşterilerimizden genellikle belirli bir fiyat gereksinimi olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle, ana sayfada fiyat filtreli arama yapılması ev ofis dünyası olarak müşterilerimize sağlamaktayız. Çeşitli fiyat ve özelliklerde satılan en iyi taburelerimizden bazıları.
 
Mini Lodi Krom Ayaklı Bar Sandalyesi Kırmızı (Şık Bar Sandalyesi)
Mini Lodi Bar Sandalyelerimizin, en zarif tasarımlarından biridir ve komple lüks kırmızı rengi ile sıcak temalı mutfağınıza ve mekanınıza samimi bir his verecektir. Mini Lodi Bar Sandalyesi neredeyse her kullanım için idealdir, 360 derece dönebilen koltuk üstü ve yüksekliği ayarlanabilen gaz kaldırma koluna sahiptir.
Eğer bizden tedarik etmek veya incelemek isterseniz, o zaman bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
Baha Krom Ayaklı Çemberli Bar Sandalyesi (Şık Bar Sandalyesi)
Baha Bar Sandalyesi, renk için en esnek seçeneklerden birisdir. Bu şık bar sandalyesi mavi kaplama ile çağdaş bir mutfakta varlığını memnuniyetle gösterecektir. Bel ve ayak desteği ile konfor sağlamaya özen gösterilmiştir. Ayarlanabilir gaz amortisör döndürme ve kaldırma sistemi, ayak dinlenme ve sırt yaslanma ile tamamlanmıştır.
Eğer bizden tedarik etmek veya incelemek isterseniz, o zaman bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
Vegas Krom Çemberli Bar Sandalyesi
Vegas krom çemberli şık bar sandalyesi, geleneksel tasarımıyla ünlü, oldukça popüler bir Bar sandalyesidir. Bu heyecan verici yeşil renk, modern ve sıcak temalı bir mutfakta harika duracaktır. Sandalye amortisör ile kullanıcının özel ihtiyaçlarına adapte bir sandalye olup, 360 derece döner ile birleştirilerek şık ve konforlu bir bar sandalyesi olarak mekanlarınıza renk veriyor.
Eğer bizden tedarik etmek veya incelemek isterseniz, o zaman bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
 
Buket Krom Ayaklı Bar Sandalyesi
Muhteşem Buket bar sandalyesi, büyük bir rahatlığa sahiptir ve basit ama güzel bir doğa ile tasarlanmıştır. Yeşil renk zaten çarpıcı olup  çoğu renk temalı mutfakta uygun olarak cesur bir görünüm verir. Sandalyenin genel sadeliği nedeniyle, seçili yerleşiminde esnektir ve sandalye istenen mükemmel hizalama ve pozisyona kolayca manevra yapmanızı sağlar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.