Plastik sandalyelerin avantajı ve trendi nedir?

30-01-2023 15:31
Plastik sandalyelerin avantajı ve trendi nedir?
Plastik sandalyelerin avantajı ve trendi nedir?
Plastik sandalyelerin avantajı ve trendi nedir? Plastik sandalyeler her ofiste ve evde varlığını bulur. Geniş bir tasarım ve çeşitlilik yelpazesi ile her dekor stiline uyabilirler.  Polipropilen mobilyalar ilk olarak 1946’da Douglas Simpson ve James Donahue tarafından tasarlandı ve popüler hale getirildi, o zamandan beri dünyanın her yerinde çok popüler hale geldi.
Pek çok plastik mobilya, geri dönüştürülmüş plastikten yapılmıştır ve kullanımınız bittiğinde tekrar geri dönüştürülebilir. Bu, plastik mobilya satın almanın karbon ayak izinize çok az katkıda bulunduğu ve ayrıca ahşap mobilyalar için kesilen ağaçların sayısını azalttığı anlamına gelir.
Plastik Sandalye kullanmanın bazı avantajları şunlardır
1). Kırılmaz: PVC gibi kaliteli plastikten yapılmış bir mobilya nadiren kırılır. Pp mobilyaların kaldırabileceği maksimum ağırlık ve basınç için test edildiğinde ve iyi kalitede plastik  mobilyaların diğer malzemelerden yapılmış mobilyalar kadar güçlü olduğu ortaya çıktı .
2). Ortam değişikliğinin etkisi yoktur: Ayrıca güneş ışığı ve soğuk gibi çevresel değişikliklere maruz kaldığında asla çatlamaz. Klimalı ofis odalarında, dış mekan koltuklarında ve hatta ofislerdeki ziyaretçiler için uygun şekilde kullanılabilirler.
3). Daha fazla elastik güç: İyi olan, yüksekten düştüklerinde bile kolayca kırılmamalarıdır.
4). Termitlerin etkisi yoktur: Plastik mobilyalar ahşap mobilyalardan farklı olarak termitlerden etkilenmez.
5). Paslanma yapmaz, hava ve neme maruz kaldıklarında demir mobilyalardan farklı olarak paslanmazlar.
Plastik Sandalyelerin bazı çekici özellikleri
1). Hava Koşullarına Dayanıklı: Bu sandalyeler hava şartlarına dayanıklıdır ve bu nedenle dış mekanlara verandalara ve bahçelere yerleştirilebilir.
2). Çeşitlilik: Plastik sandalyeler, farklı boyutlar, renkler ve stiller içeren çok çeşitli çeşitlerde mevcuttur. Farklı ev ve ofis dekorlarına uygun sandalyeler bulmak çok kolay.
3). Çekici Kombinasyonlar: Plastik sandalyeler farklı çekici kombinasyonlarda bulunabilir. Hem zarif hem de şık görünen plastik ve metal kombinasyonu ile yapılmış sandalyeler bulmak çok kolay.
4). Stiller: Bu sandalyeler, konfor faktörüne göre değişen bir dizi stilde mevcuttur. Online mağazalardan uygun fiyata satın alınabilen uzanmış sandalyeler, çalışma masası sandalyeleri, çocuk sandalyeleri ve diğer çeşitli türleri vardır. Rahatlık ve şıklık için yastıklı ve döşemeli plastik sandalyeler vardır. Bu tür sandalyeler de plastik ve çelikten yapılmıştır. Hafif olduğu için bu mobilya türlerinde dolaşmak oldukça kolaydır.
5). Bakımı Kolay: Bu sandalyelerin bakımı ve temizliği kolaydır. Sabun ve su ile temizlenebilir.
6). Dayanıklı: Bu sandalyeler diğer mobilya türlerine göre dayanıklıdır.
7). Daha Az Pahalı: Ahşap ve çelik sandalyelere kıyasla plastik sandalyeler daha ucuzdur. Farklı uygun fiyatlara satın alınabilir. Bugün, çevrimiçi mağazalarda uygun fiyatlara sunulan çok çeşitli sandalyeler var.
8). Çocuklara zararsızdır, keskin kenarları veya köşeleri yoktur.
Plastik Sandalyelerin Bakımı
Plastik sandalyeler neredeyse hiç bakım gerektirmez, tek yapmanız gereken onu eve getirmek ve istediğiniz gibi kurmak; gelecekte bunun için daha fazla zaman veya para harcamanıza gerek kalmayacak. Plastik, diğer malzemelerden farklı olarak boyama gerektirmez ve paslanmazdır.Güneş ışığına ve suya dayanıklı yüksek performanslı plastiklerin kullanımı sayesinde All Plastic Sandalye, iç ve dış ortamlar için sağlam, dayanıklı bir sandalyedir. Ev yemek odaları, kafe ve restoranlar için mükemmel bir seçimdir.Dış mekan mobilyaları, bahçenize veya verandanıza harika bir katkı olabilir. Seçilebilecek tipik olarak üç tür dış mekan mobilyası vardır: ahşap, metal ve plastik. Plastik mobilyayı “ucuz” olarak düşünmeye yatkın olsanız da, yüksek kaliteli plastik mobilyaların tüm faydalarını muhtemelen dikkate almamışsınızdır.
Bu plastik mobilyalar sadece pratiklik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda oda dekorasyonunu da güzelleştirir. Örneğin, plastik masa ve sandalyeler parlak ve zengin renkli, hafif ve kullanışlıdır ve serbestçe katlanabilen parlak noktalar çocukları onlara sevdirir. Üstelik bu tür plastik masa ve sandalyelerin çocukları incitmesi kolay olmayıp, çocukların günlük yaşamına çok fazla eğlence katmaktadır.
Avrupa’da giderek daha fazla genç, evlerini renkli plastik mobilyalarla dekore etmeyi seviyor. Artan çevre koruma konseptiyle, bazı mükemmel tasarımcılar, avangart tasarım fikirlerini plastik mobilya tasarımına sızdılar ve mobilyanın pratik ve estetik işlevlerini mükemmel bir şekilde birleştirdiler.
Çevrenin korunması için artan talep ve ahşabı plastikle değiştirme çağının ortaya çıkmasıyla birlikte, plastik mobilyalar, cesur renk kullanımı ve modaya uygun tasarım stili ile mobilya endüstrisinde giderek yeni bir güç haline geliyor. Son yıllarda, yüksek kaliteli plastik mobilya ürünlerinin büyük markaları, düşük kaliteli kitle tüketiminden yüksek kaliteli tüketici pazar gelişimine kadar plastik mobilya pazarı stratejisi tanıtılmaya devam ediyor.
Plastik Sandalye Geliştirme Trendi
Küresel plastik mobilya pazarı büyüklüğü 2018’de 11,9 milyar ABD doları olarak değerlendirildi ve 2019’dan 2025’e % 3,9 YBBO ile genişlemesi bekleniyor. Pazar büyümesi, satın alınabilirlik, dayanıklılık, hafiflik, düşük veya bakım gerektirmeyen, eko gibi faktörlere bağlanıyor. dostça, korozyona dayanıklı, termit ve böceklerin etkisi yok, iyi hava kabiliyeti ve esneklik.
Çekirdek ailelerin artan eğilimi nedeniyle, kompakt ve entegre modüler evlerde kolay taşınabilen ve taşınabilir mobilyalara olan talep artmaktadır. Kalıplama, tasarım kolaylığı nedeniyle tüketicilerin uygulama ve talebine göre geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur. ve şekillendirme, tüketicilere geniş bir satın alma alanı sağlar.
Pazar büyümesi için en önemli kısıtlayıcı faktörlerden biri, ahşap ve metal gibi özelliklerin ve zarafetin olmamasıdır. Plastik sandalye, tüketicinin tasarım ve estetikle ilgili tercihini sınırlayabilir, ancak birçok üretici PVC’nin benzer kalıplamasına bağlı kaldığı için renkler konusunda sınırlandırmaz. Sonuç olarak, bu mobilyaya lüks mobilya segmentinde daha az talep var.plastik sandalye-İtalya-yeşil Uygulamaya göre, pazar konut ve ticari olarak bölümlere ayrılmıştır. Konut segmenti 2018’de en büyük pazar payına sahipti ve tahmin dönemi boyunca en hızlı büyümeye tanık olacağı tahmin ediliyor. Büyüme, düşük-orta gelirli nüfustan artan talep, oyun odası için artan tercih, hızlı kentleşme, yumuşak ve güvenli çocuk mobilyaları ve dış mekan mobilyalarına yönelik artan talep gibi faktörlere bağlanıyor. Hükümet tarafından kırsal ve kentsel alanlarda taklit edilen artan gayrimenkul projeleri
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.