Oyuncu Koltuğunu Diğer Koltuklardan Ayıran Özellikler

30-01-2023 15:38
Oyuncu Koltuğunu Diğer Koltuklardan Ayıran Özellikler
Oyuncu Koltuğunu Diğer Koltuklardan Ayıran Özellikler
Oyuncu Koltuğunu Diğer Koltuklardan Ayıran Özellikler Söylemeye gerek yok, bir oyuncu oyun sırasında ultra rahat ve profesyonel bir oyun koltuğundan çok fazla yararlanacaktır. Bu oyuncu koltuğu, oturma rahatlığını bir üst seviyeye taşıyabilmektedir. Dahası, ergonomik tasarımı koltuk başlığına, bel desteğine, kolçağa ve koltuğa yansıtılabilir. Vücudunuzu rahatlatmak için mükemmel bir Açıda oturabilmeniz veya uzanabilmeniz için ayarlanabilir bir sırt dayanağı ile tasarlanmıştır. Yükseklik ayarlı koltuk, farklı kişilerin ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir. Kafalık ve masaj bel yastığı boyundaki rahatsızlığı azaltır ve vücudunuzu rahatlatmak için sırtınızı eğir. Ek olarak, koltuk rahatlamanıza yardımcı olmak için serbestçe döndürülürken kolaylıkla istediğiniz yüksekliğe ayarlanabilir. Düzgün yuvarlanan tekerleklere sahip 5 pençe tabanı, ister arkadaşlarınızla sohbet ederken ister bir şeyler alırken hareket etmenizi kolaylaştırır.
İstediğiniz Yükseklik ve Açıyı Bulun: Bireysel gereksinimlerin farklı durumlarda çok farklı olduğunu göz önünde bulundurarak, oyun koltuğu farklı ihtiyaçları karşılamak için yüksekliği ayarlanabilir tasarımı benimser. Bu nedenle, koltuğu istediğiniz yüksekliğe, sırtlığı 90 derece ila 180 derece aralığında en rahat hissettiğiniz açıya göre ayarlayabilirsiniz.
Daha Yüksek Konfor için Ergonomik Tasarım: Oyun koltuğu, yumuşak koltuk başlığında, insancıllaştırılmış bel desteğinde, geniş koltukta ve ayarlanabilir kol dayanağında yansıtılan ergonomik ilkeye uygundur. Vücut eğrinize çok iyi uyuyor ve böylece oturma rahatlığını bir sonraki seviyeye taşıyor. Ayrıca sallanma işlevi ile tasarlandığını, vücudunuzu rahatlatmanız için daha kolay olduğunu belirtmekte fayda var.
Masaj Bel Yastığı Kullanışlı Cep: Güç kaynağı ile bağlandığında, bel yastığı bel kası yorgunluğunuzu hafifletmek için rahat bir masaj deneyimi sağlayabilir. Dahası, koltuğun altında güç bankanızı saklamanızı kolaylaştıran ekstra bir güç bankası cebi ile birlikte gelir.
Yüksek Dirençli Sünger & Yumuşak Deri: İçine doldurulmuş, yüksek esneklik ve yoğunluklu süngerin, uzun süre otursanız bile rahatsızlık vermemesi gerekiyor. Bu arada, nefes alabilen ve dayanıklı suni deri döşeme size yıllarca keyif verecek, pürüzsüz yüzeyi de kolay temizlik sağlayacak.
360 derece Döner ve Pürüzsüz Yuvarlanan Tekerler: Oyun koltuğu, daha yüksek stabilite için basıncı eşit olarak dağıtmak üzere 5 pençe tabanı ile donatılmıştır. Ayrıca, pürüzsüz dönen tekerlekler, diğer oyuncularla sohbet etmek veya bir şeyler almak için hareket etmenizi sağlar. Dahası, kendinizi yorgun hissettiğinizde, 360 derece dönebilen koltuk daha fazla rahatlamanıza yardımcı olacaktır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.