Neden Oyuncu Koltuğu Üretildi

30-01-2023 15:35
Neden Oyuncu Koltuğu Üretildi
Neden Oyuncu Koltuğu Üretildi
Neden Oyuncu Koltuğu Üretildi! İlk oyun koltukları, ilk olarak lüks spor otomobiller için koltuklar üreten DXRacer adlı bir şirketle, 2006 yılı ortalarında geldi. O zamandan beri, oyun koltukları yarış arabası koltukları gibi görünecek şekilde tasarlandı, bu da mantıklı, çünkü uzun süre oturmayı sportif göstermenin tek olası yolu bu.
İlk Oyuncu Koltuğunu Kim Üretti (Neden Oyuncu Koltuğu Üretildi)
DXRacer, oyun koltuğunun ofis versiyonunu yapar. Ancak yarış koltuklarıyla ilgili başka bir şey daha vardı, Sıkışmadan mümkün olan en fazla desteği bu şekilde alırsınız, diyor birkaç yıl sonra kurulan bir oyun koltuğu şirketi olan Need for Seat’in CEO’su Thomas Klein. Oyun koltuklarının ana sırrı, koltuk arkalığının normal bir ofis koltuğundan çok daha yüksek olmasıdır. Omuzlarınızı ve sırtınızı destekliyoruz, böylece yorgun hissetmeye başlamazsınız. Kaslarınız sırtınızda ve omuzlarınızda ne kadar çok destek alırsa, sandalye sizi o kadar düz iter.  Rahat olmak ve zorlanmak arasında bir karışım, bu nedenle vücudunuz dik olarak itilir ve aynı pozisyonda uzun süre oturmaktan acı çekmez.
PC oyunlarının ve genel olarak bir bilgisayarın başında oturmanın anahtarı, masanın sabit olmasıdır, bu nedenle, o hareketsiz masada olabildiğince rahat olmanızı sağlamak için sandalyenin tamamen ayarlanabilir olması gerekir. Oyuncu sandalyelerinin yaptığı budur. 165 derecelik tam bir açıyla oturmak veya kol dayama yerlerini her yöne doğru eğmek gibi bir oyun koltuğunun tasarlandığı kadar farklı şekillerde ayarlanabilen normal bir ofis koltuğu bulmak için zorlanacaksınız. Onları tamamen çıkarıyorum. Bel desteği bile kullanıcının ihtiyaçlarına göre yukarı ve aşağı hareket eder.
DXRacer oyun oynamaya karar verdiğinde, uzayda başka pek bir şey yoktu. Ancak bir yıl sonra, oyuncuların kendilerinin oyun oynadığı çevrimiçi hizmet olan Twitch kuruldu ve öne çıkmanın ve aynı zamanda kendinizi yasal bir oyuncu olarak işaretlemenin tek yollarından biri olan havalı bir sandalyeye sahip olmak daha da önemli hale geldi. O zamandan beri DXRacer, 2014 ve 2015 yıllarında birçok turnuvaya sponsor oldu, diğer şirketlere oyun koltuğu pazarına girmeleri için ilham verdi ve sandalyelerin orijinal mucidi ve standart taşıyıcısı olmaya devam ediyor.
İlk ESporlar İçin Kullanımı
ESporlar genişledikçe oyun koltuğu pazarı da büyüdü. Şimdi, kurucunun en sevdiği oyun olan Need For Speed’in adını taşıyan Need for Seat adlı bir şirket, Microsoft (ve Xbox), League of Legends şampiyonluk serisi, Red Bull Gaming ve CEO’su Thomas Klein’ın resmi sandalye ortağı haline geldiğini söyledi. Shaquille O’Neal, yedi fitlik çerçevesi için tek rahat sandalye olduğu için TV’de spor haberlerini anlatırken bir tane kullanıyor.
Klein, Need for Seat’i başlattığında, düzeltilmiş DXRacer koltuklar sattığını, ancak o zamandan beri kendi markası olan Maxnomic sandalyelerinin resmi distribütörü olduğunu ve özellikle orta sınıf koltuklarının ofise uygun olduğunu ilan ettiğini itiraf ediyor. Klein ayrıca sandalyelerinin bir Tempur-Pedic’in sertliğini taklit ettiğinden emin olur çünkü sandalye çok yumuşak olduğunda kasların daha çabuk yorulduğunu ve vücut ısısını şu şekilde düzenleyen soğutma malzemelerinden yapıldığını keşfettiler.
SK Gaming’in genel müdürü Alexander Müller, Noble Chairs’i tercih ediyor. Oyuncu koltuğu yelpazesinin en üst noktasındaki, Almanya’da üretildi ve gerçek deriden yapılmış ilk oyun sandalyeleri olduklarını iddia ediyorlar. Belki de oyun koltuğu devresinin en büyük hamlesini, genç oyuncular için daha az ve daha çok bir şirket yöneticisi için (bunu da yansıtacak bir fiyat etiketi ile) yapmak için yapıyorlar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.