Mutfağınız İçin 7 Bar Sandalyesi Önerimiz

30-01-2023 17:33
Mutfağınız İçin 7 Bar Sandalyesi Önerimiz
Mutfağınız İçin 7 Bar Sandalyesi Önerimiz
Mutfağınız İçin 7 Bar Sandalyesi Önerimiz, Biz büyük mutfak hayranlarıyız ve mutfak odanızı veya kahvaltı bar alanınızı tamamlamak için doğru bar sandalyelerini bulmak kesinlikle çok önemlidir. Tasarım özelliklerini tüm önemli konforlarla birleştiren çok sayıda muhteşem tasarım var, özellikle de yıllarca sürmesini istediğinizde seçmek zor oluyor. Her zaman olduğu gibi, dekor, alan, yüzey yüksekliği ve konfor ihtiyaçlarınız için doğru tasarımı bulmanızda size yardımcı olmak için buradayız.
 
Ham Ahşap Çapraz Izgaralı Bar Taburesi
Ham Ahşap Çapraz Izgaralı Bar Taburesi mutfağınızın yemek yeme hissini kesintiye uğratmayacak hoş ve düzenli bir tasarımdır. Ham ahşap model olup dilediğiniz renkte alabileceğiniz bir bar sandalyesi, mutfağınıza zarif bir görünüm kazandırır ve daha düşük yüzey yüksekliklerinin güzelce sıkışması için biraz daha alçaktır. Masif gürgen ağacıdır, ona biraz ekstra karakter kazandırmak için eskitme boyaması yapabilirsiniz. Ayrıca dekorunuza uyması için dilediğiniz şekilde kendinizde boyatabilirsiniz.
 
Mark Ahşap Ayaklı Bar Sandalyesi
Bu kadar rahat görünen bir bar sandalyesine pek sık rastlamıyoruz. Mark’ın bu şık tasarımı, uzun bacaklı bir koltuk gibidir. Rahat döşeme seçkin görünür ve eklenen koltuk minderi, saatlerce sohbet edebileceğiniz, arkanıza yaslanıp kollarınızı ve ayaklarınızı dinlendirebileceğiniz anlamına gelir. İstediğiniz renk kumaş veya deri döşeme de yaptırabileceğiniz bu nadide bir bar sandalyesidir.
  
Begüm Bar Sandalyesi Boyalı Ayak
Daha ileri tasarımlı bir yemek alanı oluşturmak istiyorsanız, Begüm gerçekten bir yıldız parçası. dilediğiniz renk deri veya kumaş , sofistike bir görünüm sergiler ve alttan yukarı daralan şık ayaklar , endüstriyel bir his uyandıran ancak gerçekte olduğundan çok daha pahalı görünen bir şey yapmak için çok idealdir. Süslemenizi devam ettirmek isterseniz begüm bar sandalyesinin yemek sandalyesi modelini de yapıyoruz. Ve ikisi bir arada olduğunda muhteşem bir zarafet sergiler. 
 
Ham Ahşap Bar Sandalyesi
Ahşap bar sandalyesi basit dik çubukları ve sağlam kayın çerçevesi ile kır evi zarafetini yayıyor. Tasarım kesinlikle zamansız ve % 100 sürdürülebilir ahşaptan yapıldığından, siz de çevre bilincine sahip bir seçim yapıyorsunuz. Bu aynı zamanda ahşap kalitesini ve dayanıklılığını anlatan bir roman derecesinde hoş bir sandalyedir. Dilediğinizde ham olarak kullanabilir ve doğallığı yaşarsınız yada istediğiniz renk boyatır veya cilalatır evinizin rengine ve mobilyalarınıza uyum sağlatırsınız.
 
Leat Ahşap Ayaklı Bar Sandalyesi
Bir bar taburesinde yumuşak bir sırtın eşleştirilmesi sadece dâhidir. Bu tasarım bir miktar koltuk konforu sağlar, ancak yine de biraz gizli rahatlık için kahvaltı barınızın altına düzgün bir şekilde sıkışacaktır. Taş gölgeli keten veya dilediğiniz diğer seçeceğiniz renkler ile ahşap ayaklarda kesinlikle muhteşemdir, bu nedenle ince bir dekor için güzel bir pozitif seçimdir. Oturum yerinde rahatlığın en üst seviyede olması sizin için önemli bir etkendir.
Laria Bar Sandalyesi Siyah
Bu sandalyenin ne kadar kullanışlı olduğunu biliyoruz. Ayarlanabilir koltuk yüksekliği, pratik bir noktadan çok bir tasarım özelliğine benziyor ve deri yada kumaş kaplama, endüstriyel trende güzel bir selam niteliğindedir. Dekor açısından bakıldığında, bu tasarım oldukça tarafsızdır, bu nedenle iç mekan değişikliklerine de dayanabilir ve yıllarca evin vazgeçilmezi olmaya devam edecektir. Oturumunda sunacağı rahatlığı çok fazladır. Kendi çevresinde 360 derece dönebilen istediğiniz yüksekliğe veya alçaklığa ulaşabilen nadide bir sandalyedir.
 
Lale Ahşap Bar Tabure
Lale Ahşap Bar Tabure Kahvaltı barınızın altına düzgünce yerleştirmek için tasarım kutularını işaretleyen basit bir bar taburesi arıyorsanız, bu tabure güvenli bir seçimdir. Sertifikalı meşeden yapılmıştır ve her türlü yazlık veya çiftlik evi dekoruna uyacak şekilde inanılmaz derecede çok yönlüdür. Ekstra rahatlık için, dekorunuzla eşleştirmek için bazı yastıklar eklemeyi deneyin
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.