Mükemmel Bar Sandalyelerinizi Bulmak

30-01-2023 17:26
Mükemmel Bar Sandalyelerinizi Bulmak
Mükemmel Bar Sandalyelerinizi Bulmak, İster bir bar alanı oluşturuyor olun, ister bir mutfak tezgâhı veya kahvaltı barının yanında oturma yeri ekliyor olun ya da evinize rahat bir oturma alanı ekliyor olun, bar tabureleri cevaptır. Ama hangi bar sandalyesine nasıl karar verilir? Dahası, nereden başlamalı? Biz sana yardımcı olacağız.
Her şeyden önce, bar sandalyeleri ne kadar büyük veya uzun olmasını istediğinize karar vermelisiniz. Bir mutfak tezgâhına oturma eklemek istiyorsanız, bu çok kolay! Sadece bu yüzey için uygun bir yükseklik olduğundan emin olun (genellikle tezgâhın üst kısmından koltuğun tepesine yaklaşık 30 cm fark işe yarar). Bu, zaten bir bar masanız varsa da geçerlidir – sadece ölçün!
Bu başlangıç ​​noktasına sahip değilseniz, seçeneklerinizde biraz daha özgürsünüz. Bar sandalyeleri için standart bir yükseklik yaklaşık 65 cm’dir ve bu iyi bir başlangıç ​​noktası olabilir.
Sandalyelerin sırtları var, öyleyse neden tabure de olmasın, değil mi? Yanlış. Şey, bir nevi. Pek çok sandalyenin arkası vardır, ancak çoğu sandalye yoktur. Tıpkı yükseklikte olduğu gibi, bar sandalyenize sırtınızı dayamak isteyip istemediğiniz size ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Arkalıklı bar sandalyeleri, gündelik oturma yerinizde biraz daha fazla desteğe sahip olduğunuz anlamına gelir ve bu, daha iyi bir duruş sağlamaya çalışabileceğiniz anlamına gelir. Bu vücudunuz için harikadır, bu yüzden ‘Neden arkası olmayan bir bar taburesi ile uğraşasınız ki?’ Diye düşünebilirsiniz.
Bu rahat işlevsellik sizi arkalıklı bar sandalyeleri kampına sürüklese de, sizi sırtsız tabure tarafına çekecek pek çok şey var. Sırtı açık taburelerin ana cazibelerinden biri, istiflenmelerinin çok kolay olmasıdır, bu da kullanılmadıklarında saklanmalarını çok kolaylaştırabilir – bu kompakt alanlar için idealdir. Buna ek olarak, aktiviteler için çok fazla alan açan masa ve bankların altına da çok kolay bir şekilde yerleştirilebilirler. Tabureleri bir evin en şık parçası olarak düşünmeyebilirsiniz. Sonuçta, onlar sadece düz tepeli birkaç bacak gibi. Bununla birlikte, bu bacaklar ve üst kısım hala bir dizi stili uyandırabilir.

Mükemmel Bar Sandalyelerinizi Bulmak İçin Teknik Bilgiler

Ahşap bar sandalyesi veya metal bar sandalyesi, vereceğiniz ana kararlardan biridir, ancak sevdiğiniz malzemenin türünü belirledikten sonra bile, göz önünde bulundurmanız gereken renk, şekil, bacak sayısı ve ayak dayama stili vardır. Evet, bunların hepsi dikkate alınması gereken çok şey ve evet bunu bir şekilde hissedebilirsiniz, ancak alışverişten önce bunu düşünmek yine de önemlidir. Meşe ve kayın gibi malzemeler her mekâna taze, çağdaş, hafif bir stil verirk
en, derin ceviz tonları vintage tarzı bir estetiği artırabilir. Metalik tasarımlar endüstriyel tarzları yansıtabilir.
Malzemelerin yanı sıra, seçtiğiniz siluet önemli olabilir. Örneğin yuvarlak bir koltuk, kare şekillerden çok daha esnek olabilir — başka bir yöne bakmak istediğinizde tüm tabureyi çevirmenize gerek yoktur. Tabii ki, kalıplanmış bir koltuk rahat edebileceğiniz ve kolayca yerleşebileceğiniz anlamına gelir. Seçimi kolaylaştırmak için hatırlanması gereken birkaç önemli nokta şunlardır: ayaklarınızın ayak dayama yerine erişebildiğinden emin olun, uyluklarınızın koltuktaki açısının rahat olduğundan emin olun ve zeminleriniz kolayca işaretlenmiş veya çiziliyorsa ayaklarda pabuçlarını kontrol edin.
Hepsinin ötesinde, bar sandalyesi tercihi yapmak tamamen size kalmış!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.