Her Tür Alan için 4 İstiflenebilir Sandalye Modeli

30-01-2023 13:31
Her Tür Alan için 4 İstiflenebilir Sandalye Modeli
Her Tür Alan için 4 İstiflenebilir Sandalye Modeli
Her Tür Alan için 4 İstiflenebilir Sandalye Modeli, Alan önemli olduğunda, istiflenebilir bir sandalyeden başkasına bakmayın. Bu pratik ürünler yalnızca yerden tasarruf sağlayan çözümler sunmakla kalmaz, aynı zamanda nakliyesi ve depolanması daha ekonomiktir. İşte mükemmel altı istiflenebilir sandalye modeli
İskelet bölümü alüminyum profilden file oturak ve sırt kısmı ise SERGE FERRARİ İtalyan imalatı kaliteli ve dış etkenlere (hava koşulları) karşı hiç bir sorun yaşatmayan file ile yapılmaktadır. Kol üzerinde kullanılan İROKO ahşap da dış mekanda kullanıma uygun dur. Alüminyum iskeletin açık bulunan yere bassan kısımlarında plastik pabuç kullanılmaktadır. Alüminyum iskelet üzerine dış mekan uyumu için kromaj eloksal kaplanarak elektro statik toz boya ile boyanır. Bunun amacı ise eloksal kaplama çok sert bir tabaka oluşturur aşınmayı engeller ve alüminyum malzemeye mukavemet kazandırır.
Bu kadar özelliğin ve güzelliğin yanı sıra istiflenebilir bir sandalye modelidir. Hem iç mekan hem dış mekan da kullanıma uygundur.
Ayaklar alüminyum plastik bölümü ise plastiğin sihirli halidir. Polipropilen ham maddeden üretilen bu istiflenebilir sandalye modeli UV katkısı sayesinde hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ham maddesinde kullanılan antibakteriyel ve antistatik katkılar sayesinde hijyenik ve kolay toz tutmayan bir yapıya sahiptir. Kollu ve kolsuz seçeneklerinin yanı sıra bir birinden güzel renk seçenekleri ile iç mekan da yada dış mekanda kullanıma uygundur.
3-Jamaıca Rattan Görünümlü Bar Sandalyesi
Cam elyaf ve polipropilen ham madde karışımından üretilen bar sandalyesi modeli rattan efekti verilerek üretilmiştir. Mat yüzeyli rattan desenli bar sandalyesi modeli mat bir yüzeye sahip ve üç ayrı renkte üretilmektedir. İncelediğimiz bar sandalyesinin en göze çarpan özelliği ise katlanabilir olması ve dış mekanda kullanılabilir olmasıdır.
4-Linda Plastik Sandalye 
Linda plastik sandalye modeli ekonomik bir sandalye modelimizdir. Okul kantinleri kafeteryalar balkon bahçe teras gibi alanlarda kullanıma uygundur. Metal ayaklar elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır. Oturum ve sırt plastikleri birinci sınıf ham maddeden üretilmektedir. Farklı renk tercihleri mevcuttur. Linda sandalye modelinin ekonomik olmasının yanı sıra en önemli özelliği istiflenebilir olmasıdır.
Her Tür Alan için 4 İstiflenebilir Sandalye Modeli seçeneklerimizi sitemizden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.