Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri

30-01-2023 13:42
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri yazımıza başlamadan önce eviniz veya barlarınız için her zaman görselliğe önem gösterirken sağlamlığını da arka planda bırakmamak gerekmektedir. Misafirleriniz veya müşterileriniz bar taburenize veya bar sandalyelerine oturduklarında kendilerini güvende hissetmeleri onları daha rahat olmaları konusunda ikna edecektir.
Modern Bar Tabureleri
Hiç evinizde veya mutfağınızda özel bir eksiklik olduğunu hissettiniz mi? Bir bar taburesi tam aradığınız şey olabilir. Bu kılavuzda, eviniz ve işiniz için birçok Bar Taburesi fikrimiz var. Açık hava bar tabureleri, modern bar tabureleri ve rustik bar taburesi fikirlerimizin yanı sıra mutfak adaları için bar taburesi fikirlerimiz var.
Bar Tabureleri nedir?
Bar Taburesi fikirleri istiyorsanız. İlk olarak, bar taburelerinin ne olduğunu anlamak en iyisidir? Bar tabureleri, normal yemek sandalyenizden çok daha yüksek oturan bir tabure veya sandalyedir. Bar tabureleri mutfak odanız, kahvaltı barınız, açık hava barınız ve ayrıca kafeniz veya iş yeriniz için mükemmel bir arkadaştır.
Bar Taburesi Çeşitleri
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri İki ana bar taburesi türü bar tabureleri veya bar sandalyeleridir. Bar sandalyeleri genellikle bar tabureleri olarak adlandırılır, ancak aradaki fark, bar taburelerinin arkası olmaması ve genellikle sadece yuvarlak veya kare oturma yerleri olan sabit ayaklı veya döner ayaklı, çok düşük bir sırtlığa sahip olan sandalye türüdür. Ancak tamamen dinlenmek için yeterli değildir. Bazen bu bel sadece stil içindir ve bazen hafif bir destek ve güvenlik hissi sağlamak içindir. Öte yandan bir bar sandalyesi temelde uzun bacaklı bir sandalyedir. Dişli gövdesi yaslanılabilecek kadar sırt kısımlı ve hatta bazen kolları ile daha çok sandalyeye yakın bir sandalyedir. Bar sandalyelerinin sırtları genellikle normal bir yemek sandalyesi kadar uzun değildir ve genellikle daha dardır. Daha geniş bir eviniz varsa bar sandalyeleri harika olabilirken, bir mutfak odası tezgâhının veya bir kahvaltı barının etrafına daha fazla bar taburesi sığdırmak istiyorsanız, bar tabureleri harika olabilir.
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri, Modern bar tabureleri
Modern bar tabureleri genellikle 65 ila 75 cm yüksekliğe sahiptir, ancak modern bar taburelerinizin yüksekliği gerçekten tezgâh yüksekliğinize bağlı olacaktır. Tabure oturma yerinden masanızın veya tezgâhınızın altına kadar yaklaşık 25 cm boşluk bırakmak iyidir. Böylelikle bacaklarınız için bolca yeriniz olur ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar.
Bar Taburesi Genişliği Modern bar taburelerinin birçok farklı genişliği vardır. Seçtiğiniz şey nihayetinde sahip olduğunuz alana bağlı olacaktır. Bazı modern bar tabureleri oldukça fazla bir genişliğe sahiptir ve bir barda veya mutfak odasında sıralanan bar tabureleriniz harika görünürler. Alanınıza daha fazla bar taburesi sığdırmanız gerekiyorsa, daha küçük veya daha dar stil bar tabureleri en iyi seçeneğiniz olacaktır.
Eviniz Veya işiniz için Bar Taburesi Fikirleri, Bar Taburesi Stilleri Ve Fikirleri
Artık mevcut bar taburelerinin çeşitlerini biliyorsunuz ve muhtemelen evinize veya iş alanınıza neyin uyacağına dair daha iyi bir fikriniz var. Bar Taburesi fikirleri ve istediğiniz bar taburesi stili hakkında düşünme zamanı. Doğru bar taburesi stilini bulmak, özellikle tüm mutfağınızı veya bar alanınızı yeniden dekore etmiyorsanız, zor olabilir. Alanınızı sıfırdan dekore etmeye başlıyorsanız, alanınız için bir tema seçip oradan inşa edebilirsiniz. Bu, Bar Taburesi fikirlerini düşünmeyi kolaylaştırır, çünkü diğer mobilyalarınızla kolayca bağ kuran fikirleri seçebilirsiniz. Ancak, bir bar veya mutfak odası evinize yeni bir ek ise, doğru Bar Taburesi fikirlerini bulmak biraz daha zor hale gelir. Sadece rahat bulduğunuz ve mekânınıza fiziksel olarak uyan bir tabure bulmanız gerekmez. Ama dekorunuza da uyan bir bar taburesi bulmanız gerekecek. Sizlerin aradıkları bar taburelerini bulmak için burayı tıklayarak birbirinden hoş ve modern bar tabureleri veya bar sandalyeleri seçebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.