En İyi Ofis Koltuğu

30-01-2023 17:36
En İyi Ofis Koltuğu
En İyi Ofis Koltuğu
En İyi Ofis Koltuğu, Birçok ucuz ofis koltuğu, çalışma sırasında işkenceli bir ekonomik koltuğuna sıkışmış gibi hissetmenize neden olur, ancak kaliteli ofis koltukları sizi birinci sınıfa yükseltir. Kaliteli ofis koltukları ise uzun çalışma süresi boyunca vücudunuzu rahatça desteklemek için tasarlanmıştır. Düzinelerce ofis koltuğu araştırdık, dört ergonomi uzmanıyla röportaj yaptık ve çeşitli vücut tiplerine sahip test panelistlerinden 175 kolektif saatten fazla bir süre düşünerek oturmalarını istedik. Ve 2015’ten beri, Fit Fileli Krom Ayaklı Çalışma Koltuğu çoğu insan için en iyi ofis koltuğu olduğunu gördük. 
Fit Fileli Çalışma Koltuğu
Fit Fileli Krom Ayaklı Çalışma Koltuğu standart koltuklara göre biraz pahalı olabilir, ancak uzun süre oturduğunuzda farkı hissedersiniz. Daha sağlıklı bir şekilde çalıştığınızı ve koltuğun ayarlanabilirliklerini gördüğünüzde ise uzun yıllar boyunca sürecek konfor için değer. Çalışma koltuklarını deneyen düzinelerce şirket çalışanlarının yer aldığı çok sayıda test yapılmıştır. 2015 yılında ilk önerdiğimizden bu yana bu çalışma koltuğu favori olmaya devam etti. Şimdiye kadar test ettiğimiz en rahat, destekleyici ve dayanıklı ofis koltuklarından biri. Her şey Sırt desteğinden kaliteli kumaşa, güvenilir ayar düğmelerine kadar, zamanın testinden geçti. Fit fileli ayrıca test ettiğimiz sandalyelerin en geniş file yelpazesi ve diğer bitmiş seçenekleriyle birlikte gelir, böylece çalışma alanınız için görünümünü özelleştirebilirsiniz. 
James Stella Çalışma Koltuğu
James Stella Çalışma Koltuğu, rahat ve dayanıklı bir sandalyedir ve file sırt koltuk, sıcak bir ortamda veya klimasız bir yerde çalışıyorsanız onu diğer ürünlerden daha iyi bir seçenek haline getirir. Esas olarak sizi ergonomik olarak destekleyen ve masa başında uzun saatler boyunca yazı yazmak için rahat olan bir sandalye istiyorsanız, James size çok uygun olacaktır. Ancak James’in kolçakları, Fit fileli koltuğun ki kadar ayarlanabilir değildir. Bu nedenle, kolçakları çok yönlü değildir. Uzun zamandır ortalıkta olduğu için, James’in on yıl veya daha uzun süre dayanacak kadar dayanıklı olduğunu ve bir çalışma koltuğu olarak ideal olduğunu biliyoruz. 
Reset Çalışma Koltuğu
En iyi seçimlerimiz fiyat aralığınızın dışındaysa, Fit ve James’in daha az fiyatına benzer konfor ve dayanıklılık sağlayacak olan Reset çalışma koltuğunu size sunabiliriz. Reset diğerleri kadar özellik sunmayabilir, ancak yine de çeşitli boyut ve yükseklikteki test panelistlerini memnun etmiştir. Güçlü bel desteğine sahip yüksek kaliteli bir sandalye olan Reset, standart ofis işleri için çok uygundur. Bu çalışma koltuğu da ofiste çalışmanız sırasında ihtiyaç duyduğunuz ergonomiyi size sunacaktır.
Buket Çalışma Koltuğu
Eğer çalışmalarınız ofiste değil de evde gerçekleştiriyorsanız size birde ev için çalışma koltuğu önerimizi denemelisiniz. Buket çalışma koltuğu ev için kullanıma uygundur. İstediğiniz renk te kumaş veya deri kaplatabilirsiniz ve ayarlanabilirdir. Ayak kısmı krom tekerlekleri ses yapmayan kaygan malzemedir. Alçalabilir yükselebilir ve beşik gibi salınabilir. Kullanılan sünger en kaliteli olan dökme süngerden imalat yapılır ve evde her isteyen kişiyi memnun edecektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.