Dosyalama Sistemleri

30-01-2023 11:12
Dosyalama Sistemleri
Dosyalama Sistemleri
Dosyalama Sistemleri Türkiye’deki tüm işletmelerin, ticari faaliyetlerinin tüm yönleriyle ilgili kayıt ve belgeleri tutmaları zorunludur. Bu, işletmenizin ne kadar para kazandığı ve harcadığı, kimi işe aldığınız veya ne işe aldığınız, işletmenizin hangi alanlarda faaliyet gösterdiği ve işletmenizde hangi prosedürlerin kullanıldığı ile değişebilir.
Türkiye’ deki işletmeler için kayıt tutma yükümlülüklerini yerine getirmek, eğer bir Türkiye Cumhuriyeti vergi denetimine katılmanız gerektiğinde size ve işinize büyük ölçüde yardımcı olabilir; Böylece tüm kazancınızı ve harcamalarınızı gösterebilirsiniz. Ayrıntılı kayıtların tutulması, iş sağlığınızı takip etmenize ve bilinçli iş kararları almanıza olanak sağlaması nedeniyle iş operasyonları için de faydalıdır. Diğer avantajlar şunlardır:
Nakit akışınızı etkin bir şekilde yönetebilmek.
İşletmelerinize borç verenlere, tedarikçilere, muhasebecilere ve muhtemel alıcılara finansal pozisyon evraklarını depolamak.
Uyumluluk veya yasal bir soruna yanıt vermeniz gerekirse, ilgili tüm evraklara ulaşabilme imkanı.
Alış ve satış vergi ve bütün kayıtları bir düzen halinde arşivleme.
Birkaç büyük gruba ayrılabilecek, kaydedilmesi gereken çok çeşitli belgeler vardır. Bunlara finansal kayıtlar, yasal kayıtlar, çalışan özlük kayıtları, politika ve prosedürler ve diğer işletme kayıtları dahildir. Her bir kayıt kategorisinin 7 yıla kadar arşivlenmesi yasal zorunluluktur.
Sağlık hizmetleri gibi diğer sektörlerde, yetişkinlere ilişkin asgari dönem tıbbi kayıtları, son giriş tarihinden itibaren yedi yıl, çocuklar üzerindeki kayıtlar ise 25 yaşına gelinceye kadar tutulmalıdır. Hasta tedavisinden kaynaklanan dava riski çok az olana veya hiç olmayana kadar kayıtların tutulması önerilir. Bu, ilgili yargı alanındaki yasal sınırlama süresine ve tıbbi kayıtları düzenleyen geçerli herhangi bir il veya bölge mevzuatına bağlıdır.
Kayıtları dosyalamak ve uzun süre güvenli ve güvende tutmak için özel olarak tasarlanmış en önemli depolama çözümü dosya dolaplarıdır.
Dosyalama Seçenekleri (Dosyalama Sistemleri)
 
Kartoteks dolapları, Tam çekmeceye erişime izin veren çift tarafı bilyeli teleskopik raylarla çalışan DKP sacdan üretilen ikili kartoteks dolapları üçlü kartoteks dolapları dörlü kartoteks dolapları ve beşli kartoteks dolapları olarak satılmaktadır. Ray sistemi, birden fazla çekmecenin aynı anda açılmasını önleyerek yatırmayı durduran standart bir çekmece kilitleme mekanizması içermektedir. Dosyalama dolaplarımız, çok çeşitli boyutlarda ve dikey ve yatay konfigürasyonlarda mevcuttur. Ayrıca kilitlenebilirler bu yüzden önemli ve gizli bilgiler güvende tutulur.
Dosya dolapları ise Kapaklı ve raflı dır 100’lük Dosya Dolabı 130’luk Dosya Dolabı ve 198’lik Dosya Dolapları olarak DKP sacdan üretilmektedir. Klasörlenen evrakları dikey olarak karton klasörler yardımı ile satın aldığınız dosya dolabının büyüklüğüne göre arşivlemenizi sağlamaktadır. İki kapak olarak yanlara açılmaktadır. Bu dosya dolapları da kilitlenebilir özelliğe sahiptir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.