Dijital pazarda Bulunan Payımızı genişletiyoruz

30-01-2023 14:43
Dijital pazarda Bulunan Payımızı genişletiyoruz
Dijital pazarda Bulunan Payımızı genişletiyoruz
Dijital pazarda Bulunan Payımızı genişletiyoruz, Dijital platformda bulunan e ticaret sitemiz olan evofisdunyasi.com sitemizi online alışverişin en gözde platformlarından olan n11.com e ticaret sitesinde yerimizi almış bulunmaktayız. Kendi online alışveriş sitemiz dışında başka bir online alışveriş sitesinde yer alma sebebimiz. Türkiye sınırları içerisinde bazı bölgelere ulaşmakta zorlanıyor olarak raporlanmış sonuçlar sebebi ile farklı dijital platformda yer almaktayız. Türkiye’de online alışveriş sitesi olarak 2020 yılı içerisinde Pazar payımızı %5’e yükselterek büyük bir ivme yakalamış bulunmaktayız.
Pazar payımızın büyük kısmını Akdeniz, Ege, Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesi oluşturmaktadır. Ulaşmakta zorluk yaşadığımızı tespit ettiğimiz diğer bölgelere ulaşımımızı kolaylaştırmak ve tüm Türkiye’yi alışveriş bölgemiz yapmak için dijital platformun öncü kuruluşlarından olan. Trendyoll ile anlaşarak siz değerli müşterilerimize sizlerin talep ettiği kargo firmaları ile ulaşmayı hedef almaktayız. Almış olduğunuz ürünleri; Mng kargo. Aras kargo. Sürat kargo. Ptt Kargo. Yurt içi kargo ve horoz lojistik seçeneklerimiz ile sizlere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmayı hedeflemekteyiz.
Ülkemiz’de ve tüm Dünya’da şu sıralar maalesef ki kendini göstermekte olan corona virüs ve pandemi süreçleri sebebi ile online alışverişe talebin çok olması ve sizlere daha hızlı hizmet verebilmemiz için farklı Pazar yerlerinde bulunmayı planlamaktayız. Planlarımız doğrultusunda 2021 yılı Pazar payı hedefimizi genişleterek %6,5 e ulaşmayı hedeflemekteyiz. Tek amacımız siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına yeni adımlar atarak müşterilerimizin tamamını memnun etmek tarafındayız. 01/01/2021 tarihi itibari ile ilk genel kurul toplantısı kararımız olarak müşterilerimize tek bir dijital Pazar dışında farklı Pazar yerlerinde ulaşım sağlamaktır. trendyoll mağazamızı ziyaret etmek için linkimizden ulaşabilirsiniz.
Bizi yarınlara götürecek olan siz değerli müşterilerimize minnet duyguları içerisinde teşekkürü bir borç biliriz. Biz büyüdükçe sizlerin de istek ve talepleri doğrultusunda kendimizi şekillendirmeyi tasarlamaktayız. Bize öneri veya şikâyetlerinizi https://evofisdunyasi.com/iletisim/ linkimizde bulunan bize yazın kısmından iletmenizi rica ederiz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.