Dekoratif Askılıklar

30-01-2023 11:02
Dekoratif Askılıklar
Dekoratif Askılıklar
Dekoratif Askılıklar. Askılık metal veya ahşap türünden elde edilen ayaklı ya da duvara monte edilebilen. Elbise veya diğer giyim ürünlerimizi asmamızı sağlayan mobilya türüdür. Her ev veya iş yerimizde elbiselerimizi ıslak veya kuru şekilde ortalık yerde durmasına ve çirkin görünmesine engel olan harika bir buluştur aslında. Askılık ev hanımları için evde hayati önem taşıyan bir mobilyadır. Kimi zaman kendi başına askılık tercih edilirken kimi zaman portmanto üzerinde tercih görmektedir. Ofisler de ise toplu şekilde bulunan çalışma odalarında bir veya birden fazla olarak ayaklı askılıklar tercih edilebilmektedir.
Askılık kullanımı (Dekoratif Askılıklar)
Genellikle ev de olsun ofisler de olsun dekoratif askılıklar tercih ediliyor bu da sektörde daha şık ve daha zarif askılıklar imal edilmesine yönelmelere sebep oluyor. Ahşap olarak tercih edilen askılıklar işçiliği fazla ve maliyeti yüksek olması sebebi ile çok fazla tercih görmediğini düşünsek de askılıklarda ilk yapılanı ahşap olduğu için her zaman yerini korumaktadır. Ahşap askılıklarda maliyeti yüksek olduğunu düşündüğümüzde ise karşımıza metal askılıklar tercih edilebilecek bir seçenek olarak çıkmaktadır. Genellikle fazla çalışan sayısı olan şirketlerin geneli ahşap askılıklar yerine daha maliyeti düşük olan metal askılıklar tercih etmektedirler. Baktığımızda sadece yönetici vasfı taşıyan kişilerin odalarında ahşap dilsiz uşak terimi kullandığımız askılıklar görmemiz mümkündür. Standart odalarda ise daha basit metal askılıklar görüyoruz.
Monte veya de monte şeklinde çok fazla sayıda askılıklar üretilmekte olup tüketicilerin hizmetine sunulmaktadır. Yaz aylarında varlığını unuttuğumuz Askılıklar baharın ve kış ayının yaklaştığı bu dönemlerde aklımıza ilk gelecek mobilya türüdür. Rekabetin çok fazla olduğu mobilya sektöründe yarışların sürdüğü bu dönemlerde en iyi askılıkları almak isterken karşımıza birden fazla seçenek çıkmaktadır. Askılık deyince herkesin aklına tepsi ayaklı yaklaşık 8 adet veya daha fazla askı bölümü olan bir askılık gözümüzde canlansa da almayı düşündüğümüzde karşımıza çok fazla seçenek çıkabiliyor. Askılıklar alt kısımlarına yerleşmiş şemsiyelik bölümü olan askılıkları dahi bu günlerde görmekteyiz.
Bizler de bu alanda sizlere hizmet vermekte olduğumuz askılıklar kategorimizde birden fazla seçenek ile hizmetinizdeyiz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.