Büyüklerde Oyun Oynayabilir

30-01-2023 11:58
Büyüklerde Oyun Oynayabilir
Büyüklerde Oyun Oynayabilir
Büyüklerde Oyun Oynayabilir. Oyun artık sadece küçük çocuklar için değil. Araştırmalar, oyunun yetişkinler için de gerekli olduğunu gösteriyor. Evet, yetişkinlerin hepimizin oynamak için zamana ihtiyacı var ve bu genellikle kendimize zaman ayırdığımız son şey. Oyun, dans dersleri almak, ormanda yürüyüş yapmak, takı yapmak… ya da evdeki eski sandalye masa sehpa gibi mobilyaları onarmak gibi bir beceri öğrenmek olabilir.
Oyun, konfor bölgenizin dışındaki yeni şeyleri keşfediyor. Yeni bir şey denediğinizde, beyniniz yanar… Böylece bizi gönülsüz kılar. Planlanan sonuca odaklanmak yerine bir şeyler yapmak ve akışta olmakla ilgilidir. Terapatiktir, stresimizi azaltmaya ve yönetmeye yardımcı olur. Yaşam hakkında daha olumlu bir bakış açısına sahip olmamıza yardımcı olur. Acı hissetmek ya da kapana kısılmak yerine, kendimizi aktif olarak iyileştiriyoruz ve süreçte neşe buluyoruz.
Belediyelerin verdiği kurslarımı değerlendirerek kendinize oyun eğlence için yeni heyecanlar katın. Stresli ve zaman alıcı günlerinizden birinin sadece haftada bir gün 2-3 saatini ayırarak zihninizi dinlendirebilirsiniz. İnsanların sevmedikleri işlerle uğraşması kendilerini beceriksiz olarak görmesine de neden olabilir. Eğitim sisteminde çocukların becerilerine göre bir eğitim almadığından. En uygun en yakın okullar seçildiği için belki de bir çok sektörde işini sevmeden yapan çalışmak zorunda kalan ve sevimsiz görünen insanlar var. Ben de bu yüzden bir kursa 32 ders için kaydoldum. Çok eğlenceliydi ve kursta her cumartesiyi dört gözle bekliyordum. Bir kaç kurs bölümü denedikten sonra en etkilisi ve bana uygun olanı başarıyla bitirdim. Ondan önce folklor, bağlama, dersleri aldım! Ayrıca sandalye döşemeyi öğrenmeyi de denedim – bu pek de işe yaramadı! Simdi eticaret ile alakalı derslere katılıyorum.
Ve eticaret sonunda yeni işim haline geldi. Bu konuda çok sevdiğim şeyi iş olarak yapabileceğime karar verdim. Sizde iş olarak yapmasınız bile bu şekilde etkinliklere katılarak büyüklerinde oyun oynayabileceğini kanıtlayabilirsiniz. Link e tıklayarak neler yapabildiğime bir göz atın istedim. Her kişi sevdiği işle uğraşa bilse keşke o zaman her alanda daha başarılı olabiliriz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.