Bar Sandalyesi Seçmek

30-01-2023 12:06
Bar Sandalyesi Seçmek
Bar Sandalyesi Seçmek
Bar Sandalyesi Seçmek, bir çok bar sandalyesi modelini inceledim kurdum ve kişisel olarak oturum kalitesini test ettim. Yuvarlanmadan oturulabilir mi sorusu bir çok nihai kullanıcının aklına takılan bir sorudur. Bildiğiniz gibi, hem konforlu, hem güzel hem de uygun fiyatlı mükemmel bir bar sandalyesi bulmak imkansıza yakın olsa da sitemizde bu özelliklere sahip yerli üretim bar sandalyeleri mevcut. Güzellik göreceli bir kavram olsa da konfor kalite ve ucuzluk belirgindir.
Bar sandalyesinden Düşer miyim?
Bar sandalyelerin de kullanılan sabit ayak yada çember tepsi ayaklar oturum minderi genişliğinden daha büyük bir alan kaplamaktadır. Bu nedenle herhangi bir ters hareketiniz de düşmeniz yada sandalyenin devrilmesi söz konusu değildir. Fakat, çocuklar ve yaşlılar için çokta güvenli bir sandalye değildir. Sandalye dengesinde bir problem olmasa da üzerinde oturan bireyin denge sağlamakta zorlandığı durumlar olabilir. Bu gibi durumlara önlem olarak sitemizde bulunan kollu ve arkalığı yüksek bar sandalyesi modellerini tercih etmenizde fayda vardır. Özellikle boyut, görsellik ve kalite bağlamın da size yardımcı olmak için, sitemizde bulunan bar sandalyelerini inceleyebilirsiniz.
Bar sandalyesi Seçerken Ne Yapmalıyım?
Seçiminizi yapmadan önce, bar sandalyeleri ve normal sandalyeler arasında seçiminizi yapmanız gerekmektedir. Mekanınız için işe yarayan en kullanışlı modeli seçtiyseniz bar sandalyesi konumuza geri dönelim. Bar sandalyeleri isimlerini nereden aldığını tahmin etmişsinizdir. Bar boyutu, bildiğiniz gibi tipik mutfak tezgahınızdan daha yüksektir. Normal bir mutfak masası 43-45 cm aralığın dadırlar ve yüksekliği 45 cm olan sandalyelerde oturulur. Bar tezgahları yada özel yaptırdığınız bir bar masasının yüksekliği 105 cm ise bar sandalyesi oturumuyla arasında en az 30 cm boşluk olması gerekmektedir. Dışarı çıkmadan ve tezgahtan aldığınız yüksekliği ölçtüğünüzden emin olun, çünkü çoğunlukla bu hata ile karşılaşıyoruz. Yanlış ölçü aldığınız da bu sandalyeler mekanınız için en iyi seçenek olmayabilir.
Ayrıca, bu sandalyelerde otururken çok oturduğunuzdan, sandalyeye biraz rahatlamanıza yardımcı olacak ve düşecekmiş gibi hissetmeyeceğiniz bir sırt veya kol dayama yerinden memnun olabilirsiniz. Kişisel olarak düşüncem yerinize yakışan modeli seçmeniz ve tehlikede olmadan oturduğunuza inanmanızdır. Bar sandalyeleri günümüzün çeyizi olarak tarihte yerini almıştır. Bilginize…
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.