2023 ün Trendleri

30-01-2023 13:10
2023 ün Trendleri
2023 ün Trendleri
2023 ün Trendleri En son ev dekor trendleri dünyevi ve eklektiklere doğru eğiliyor. Orman motifleri, bohem stilleri ve el yapımı sandalyelerin 2020’de büyük dalgalar yapacağından emin olabilirsiniz. Herkes bir trendi sever. Bu, herkesin mevcut trendleri sevdiği anlamına gelmez – ondan uzak. Vintage ya da biraz daha klasik bir şeyi sevmiş olabilirsiniz. Ama her iki durumda da, trendler tarzı, ilhamı ve tasarımı gösterir. Ve en önemlisi, bize ait olma duygusu da verebilirler – ki bu evlerimiz için özellikle önemlidir. Kalabalığı takip etmeyi seven biri olmasanız bile, yeni trendler yeni bir fikir dalgası ve ilham kaynağı getirmek için harika. Ve şimdi Yeni Yıl nihayet yerleştiğine göre, yolumuza giden birçok muhteşem yeni görünüm var. Yardım etmek için, bu yılın en çarpıcı trendlerinden bazılarını seçtik ve modaya uygun fiyat etiketi olmadan onları nasıl yeniden oluşturabileceğiniz konusunda fikirlerle eşleştirdik! 2023'ün ev dekorundaki sıcak trendlerinin 4’ünün yanı sıra görünüm elde etmenin kolay yollarını görmek için okumaya devam edin…
Dünyevi Bohem Vurgular
Bohem esintili stil, en sevdiğimiz sandalye dekor trendlerimizden biridir. Malzemelerin, yüzeylerin ve silüetlerin sorunsuz kombinasyonları, sürdürülebilir kaynaklı ve doğal malzemelere vurgu yaparak hem eklektik hem de sakin bir tasarım görünümü yaratır.
Orman Kedisi Motifleri
Hayvanlardan esinlenen ev için sandalye dekorunda egzotik bir bükülme olan orman tarzı , yılın en çılgın popüler iç tasarım trendlerinden . Sığır derisi, taklit kürk ve siyah-beyaz doğa fotoğrafçılığı yerine, Hindistan ve Afrika ormanlarından esinlenen cesur dekoratif vurgular görüyoruz.
Erkek Giyiminden İlham Alan Tasarımlar
Bu trend görünümü elde etmek için bir erkek moda dergisine dönün. Özel tasarımlar, keten ve deri gibi giyilebilir malzemeler ve klasik erkek giyim modelleri, bu yaklaşan dekor tarzının önemli tasarım unsurlarıdır.
Zanaatkar Çekicilik
“Düşünceli kusurlu” görünümün 2023'ün en popüler tasarım stillerinden biri olacağını tahmin ediyoruz. Ahşap sandalye, polikarbon sandalye veya rattan sandalyeler el yapımı bir görünümle birleştirerek bu eklektik stili kendi evinizde edinin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.